«12345...10»

Felhasználó
10 éve
:P Én hokizok 8-szor volt eltörve a jobb lábam 3-szor mind a két kezem 1x a csuklom és 1x inszallag szakadás :P

Felhasználó
10 éve
Nem tudom mirt nyújtogatod a nyelved nem irigykedem :D
Csak pozitívan!

Felhasználó
10 éve
:P Én hokizok 8-szor volt eltörve a jobb lábam 3-szor mind a két kezem 1x a csuklom és 1x inszallag szakadás :P
Ja bazdmeg 8 lábtörés, 10 évesen, hát gratulálok, îgy hazudni még most se tudok.

Felhasználó
10 éve
Ja bazdmeg 8 lábtörés, 10 évesen, hát gratulálok, îgy hazudni még most se tudok.
csssssssssss
Csak pozitívan!

Felhasználó
10 éve
Jólvan na, nem akarom, hogy felburítsam a kis pondró lelki egyensúlyát.

Felhasználó
10 éve

nem akarok beleszólni de 4 évig a kézilabda előtt hokiztam, és meg kell hogy mondjam: egyszer se sérültem le. annyi védőfelszerelés van egy jégkorongoson, igazi tehetség megsérülni (ha csak át nem megy egy korcsolya a képeden, de abba nem törik el a lábad)

Felhasználó
10 éve
Nem arról van szó el lehet törni azért ott is simán valamid csak nem ennyiszer.
Csak pozitívan!

Felhasználó
10 éve
értem hogy mire gondolsz de mint említettem elég nehéz. most nem sorolnám fel, de ha szemben maradsz és szabályosan bodiznak a palánknak nem sérülsz. hátulról nincs nagy védelem, továbbá ha nyakba lőnek az is kellemetlen, de ja, itt nem erről volt szó

Felhasználó
10 éve
Még kisgyerek.

Felhasználó
10 éve
Még kisgyerek.

Before* ?
Dzsedzsi, te egy thug vagy! ;D

192

i know i know... :D

Legutóbb szerkesztve Dzsedzsi által.

«12345...10»